Ontwerp & Vergunningen

Direct contact?

Nieuwbouw of een aanbouw? Badkamer verbouwen? Een dakkapel?

Frisse ideeën en wensen zijn prachtig en bieden mooie vooruitzichten. Maar het is minstens zo belangrijk om te weten wat is toegestaan en wat technisch mogelijk is.

Bouwbedrijf MT B.V. helpt u met uw wensen, eisen en ambities met betrekking tot uw verbouwing of nieuwbouw. Op basis van een eerste kennismaking wordt door Bouwbedrijf MT B.V. een gratis offerte opgesteld. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte dan start het ontwerpproces met uiteindelijk de daadwerkelijke verbouwing of nieuwbouw. (Eventuele) vereiste vergunningen worden door Bouwbedrijf MT B.V. aangevraagd waarna het werk direct kan beginnen.

Uiteraard is er aandacht voor uw woonwensen en eventuele aanpassingen

Het ontwerpproces is een intensieve wisselwerking tussen u en Bouwbedrijf MT B.V.. Naarmate het ontwerp zich vormt ontstaan er mogelijk nieuwe ideeën die u zelf misschien niet had verwacht. Tijdens het proces wordt gekeken of het ontwerp nog voldoet aan de eerder gemaakte uitgangspunten. Naast het ontwerp nemen we de vergunningen uiteraard ook mee.

Bij verbouwing, uitbreiding of nieuwbouw krijgt u te maken met een diverse formulieren, waaronder de bouwaanvraag en omgevingsvergunning. Veel mensen zien op tegen het invullen van deze omgevingsvergunning. Bouwbedrijf MT B.V. helpt u hierbij of neemt, indien gewenst, dit graag uit handen. Dit geldt ook voor een sloopformulier of sloopmelding

Samengevat begeleidt Bouwbedrijf MT B.V. u vanaf de eerste tot en met de laatste fase.

Volg ons op Social media

Meer weten?

Stel een vraag